BETEENDEKLUBBEN

För den vetgiriga djurägaren

VAD FINNS I BETEENDEKLUBBEN?.

FÖRELÄSNINGAR

Du hittar flertalet föreläsningar, en del finns bara tillgängliga via beteendeklubben. Exempel på föreläsningar som finns är hundiga behov, vad säger din hund och hästens känsloliv. 

Vad säger din hund?

Inlärning & träning

Vad känner din häst?

Hundiga behov

Förstå din häst på riktigt

Stress & rädsla

Relationer i hästflocken

KURSER

Vi samlar onlinekurser kring olika ämnen som du kan djupdyka i. Med hjälp av övningar och case får du utveckla dina kunskaper. 

Djurens känsloliv

Omvänt lockande

Klickerträning för hästILLUSTRATIONER

Vi har mängder med pedagogiska illustrationer som du kan ladda ner och använda i undervisning eller skriva ut och hänga upp på hundklubben, stallet eller annan verksamhet där de kan sprida kunskap. Vi tar komplexa ämnen och omvandlar till överskådliga bilder. 

Beröringskarta (häst)

Inlärning (hund)

Beteende (hund)

Kroppen (hund)

Beteendecirklar

Triggerstapling (häst)

Stressfysiologi

Stress & inlärning

ÖVRIGT

Vi lägger upp informativa filmklipp från olika platser på internet som vi tycker är matnyttiga. Vi delar även med oss av de bästa bloggarna och allt finns samlat så det är lätt för dig att hitta! Önskar du veta vad forskningen inom ett specifikt område säger? I beteendeklubben kan du önska och vi tar reda på forskning på området och sammanfattar. 

Olika bloggar

Vetenskapliga artiklar

Känslopaket hund

Hundens smärtskala

Hur ser din hund världen med sin nos

Övningar Dog Parkour

Filmklipp övningar för hund

Uppdaterad 2023-06-19


..

OCH VI FYLLER 

STÄNDIGT PÅ!

UPPSÄGNING och övrig information

Beteendeklubben ligger på plattformen Facebook. När du genomför ditt köp så blir du automatiskt vidareskickad till gruppen där du ansöker om medlemskap. Vi ser via vår betalplattform att betalning är genomförd och kan då släppa in dig i gruppen. Det kan ta 1-3 dagar för oss att behandla din ansökan, men målsättning är att du inte ska behöva vänta. Skulle det gå över 3 dagar får du gärna höra av dig till oss så kan vi snabbt släppa in dig. Använder du koden JULI2023 får du en månad gratis, därefter  kostar Beteendeklubben 129:-/månaden fram tills det att du säger upp ditt medlemskap. Koden är giltig att använda fram till 31 Juli 2023. Säger du upp dig innan dina 30 dagar har tagit slut debiteras du ingenting. Därefter har medlemskapet 1 månads uppsägningstid. Du säger upp ditt medlemskap genom att skicka ett mejl till djur@etolog.se och märker mejlet med "Uppsägning", vi ser vilket datum du skickat mejlet så även om du inte får svar direkt så gäller din uppsägning från och med det datum vi mottager mejlet. Skulle debitering ske innan vi sett uppsägningsmejlet så återbetalas du hela beloppet. 

Om du på något sätt får tekniska problem med din betalning eller har andra frågor så mejlar du till djur@etolog.se.

Önskar du betala via faktura istället? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

 Vi gör kurser för ditt djurs välfärd!